Povestea Casa Del Sole Alba Iulia

Din pasiune pentru ospitalitate!

Pensiune Casa Del Sole

Am lansat pensiunea Casa Del Sole din nevoia de a oferii servicii complete de ospitalitate "casa si masa" clientilor nostri. Casa Del Sole este o pensiune in Alba Iulia cu 6 camere cochete, foarte curate si superb amenajate. Pozitionata intr-o zona foarte linistita, langa un parc central, locatie ferita de agitatia urbana.


Locatia este in centrul orasului la 600 de metri de Poarta a III-a a Cetății Alba Iulia.

Restaurant Casa Del Sole

Restaurantul nostru și-a deschis porțile la finele anului 2016, fiind locul în care bucătăria mediteraneană este completată de un decor călduros și pune la dispoziția clienților spațiul ideal pentru o petrecere, o masă de afaceri sau o cină în doi.


Atât gustul desăvârșit al preparatelor, pregătite cu multă dedicare în bucătăria noastră, cât și amabilitatea personalului completează vestita noastră ospitalitate.

Restaurant - Pizzerie - Pensiune - Cazare Casa Del Sole Alba Iulia

Masa la Restaurant - Pizzerie Casa del Sole Alba Iulia

Fie că este vorba de o întâlnire de afaceri, o cină romantică sau o ieșire cu prietenii, vă vom răsfăța cu preparatele noastre într-o atmosferă plăcută și elegantă.


Experiența culinară originală adusă pe mesele restaurantului, se datorează prospețimii și calității ingredientelor folosite în bucătăria noastră alături de experiența bucătarilor.


Pe lângă pizza în cuptor cu lemne, preparată cu ingrediente autentice, restaurantul nostru este renumit pentru aperitivele cu gust desăvârșit și felurile principale din carne de vițel, porc, pește sau fructe de mare, precum și deserturi memorabile.

Casa Del Sole Alba Iulia

Locuri de vizitat

Recomandarile noastre

Restaurant - Pizzerie - Pensiune - Cazare Casa Del Sole Alba Iulia

Localizare

Contact

Str. I. C. Bratianu Nr 2, Alba Iulia

+40 775 536 855

contact@casadelsole.com.ro

rezervari@casadelsole.com.ro