Restaurantul nostru și-a deschis porțile la finele anului 2016, fiind locul în care bucătăria mediteraneană este completată de un decor călduros și pune la dispoziția clienților spațiul ideal pentru o petrecere, o masă de afaceri sau o cină în doi.

Atât gustul desăvârșit al preparatelor, pregătite cu multă dedicare în bucătăria noastră, cât și amabilitatea personalului completează vestita noastră ospitalitate.

Masa la Casa del Sole

Fie că este vorba de o întâlnire de afaceri, o cină romantică sau o ieșire cu prietenii, vă vom răsfăța cu preparatele noastre într-o atmosferă plăcută și elegantă.

Experiența culinară originală adusă pe mesele restaurantului, se datorează prospețimii și calității ingredientelor folosite în bucătăria noastră alături de experiența bucătarilor.

Pe lângă pizza în cuptor cu lemne, preparată cu ingrediente autentice, restaurantul nostru este renumit pentru aperitivele cu gust desăvârșit și felurile principale din carne de vițel, porc, pește sau fructe de mare, precum și deserturi memorabile.

Evenimente speciale din viața ta

Locația și dotările restaurantului au fost alese încât să permită organizarea de evenimente speciale, fiind singura locație din Alba Iulia cu muzică live și seri specifice.

Putem găzdui întâlniri de afaceri sau evenimente unice în viața dumneavoastră.

Localul este disponibil în toate zilele săptămânii.

Terasa de vară

Pentru sezonul cald, vă punem la dispoziție și terasa exterioară, unde vă puteți bucura de serile plăcute de vară alături de cei dragi.

© 2020 Casa del Sole, Eagle Ray s.r.l. Toate drepturile rezervate.